Schoen reparaties

Cordonnier/Van der Riet is een vertrouwde naam in Heemstede en omgeving.
Wij kunnen u als klant een ervaring bieden die gebaseerd is op vijf generaties kennis van voeten en schoenen. Sinds 1987 is Frans van der Riet uw vertrouwenspersoon.
U kunt op Binnendoor terecht voor een gedegen schoen- of tasreparatie, sleutelduplicatie, wandelstok of onderhoudsproduct. Cordonnier schoenreparaties is erkend Gilde lid – Meesterschoenmaker. Reparaties aan schoenen van: Avang, Van Bommel en Van Lier worden uitgevoerd met fabrieksoriginele materialen.

Cordonnier voldoet al vele jaren aan de hoge eisen die door het schoenmakersgilde gesteld worden. Hieronder vallen: een op de klant gerichte benadering, service en kwaliteit.
Deze kwaliteitsnormen worden regelmatig doormiddel van steekproeven gecontroleerd door de genoemde schoenfabrikanten die verenigd zijn in: de Stichting Nederlands Schoenmakers gilde. 

Regelmatig gebruik veroorzaakt slijtage. Meestal kunt u zelf zien wanneer uw schoenen aan reparatie toe zijn. Bijvoorbeeld: losgelaten stiksels, scheef afgelopen hakken, scheurtjes of barstjes in het leer, dun aanvoelende zolen of zolen met gaten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Schoenreparatie dient per keer beoordeeld te worden, het beste kunt u met uw schoenen langskomen. U bent bij  altijd welkom voor een betrouwbaar en vakkundig advies. Schoenreparatie is de oplossing voor het herstel en behoud van uw schoenen!

Anderen bekeken ook